Friss topikok

  • Kutul: Kedves "Cápakaka"! Most olvastam újra Ördögi Roy könyvét és keresgéltem a neten, hogy mi lehet ve... (2014.01.20. 12:11) Kézifék

Kézifék

2014.01.02. 13:40 | Cápakaka | 1 komment

Hellooooobellóóóóóó! :D

Az érzelmek irányíthatósága lesz a mai téma. Az érzelmek olyan tényezők az emberi életben melyek kikerülhetetlenek. Mind fizológigai okai, mind pszihikai vonzatai vannak. Amikor ránézünk egy emberre, és igyekszünk eldönteni, hogy mit várhatunk tőle, akkor akár olyan dolgok is befolyásolnak minket, minthogy milyen az illata. Így az érzelmek a legkevésbé sem tűnnek irányíthatónak. Hiszen, ha más illata is befolyásolja a hozzáfűzött érzelmeinket, akkor hogyan is irányíthatnánk? Azt se tudja az ember irányítani, h ha beüti  a lábát, akkor az ne fájjon. Nos ez igaz is meg nem is. Mivel van egy olyan tulajdonsága az embernek, hogy tanul. És mint tanulni képes lény így idővel képes belső szuggesszióval az érzelmeit irányítani. Persze ez a lehető legnehezebb belső küzdelmeink egyike, amivel nap mint nap szembesülünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://capakaka.blog.hu/api/trackback/id/tr325638806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kutul 2014.01.20. 12:11:01

Kedves "Cápakaka"!

Most olvastam újra Ördögi Roy könyvét és keresgéltem a neten, hogy mi lehet vele.
Így akadtam rád, nagyon tetszettek az írásaid és nagyon meglepett, amikor kiderült, hogy még csak(?) 24 vagy...
Barátnőd megvan még? Arra lennék még kiváncsi, hogy ha már nem animátorkodsz, mivel töltöd a napjaidat?
Persze a blogíráson kívűl:-)
Igen, szerintem is meg tudja tanulni az ember idővel az érzelmeit irányítani, mert muszáj.Pedig mennyivel jobb lenne egyszerűen a szívünkre hallgatni!
süti beállítások módosítása